Stylist tanácsai

     

  • Őszi kabát kavalkád

A hűvös idő beköszöntével hajlamosak vagyunk a színes ruhadarabjainkat lecserélni valamilyen komor barna, fekete színre, ha kabátról van szó. Pedig kevesen tudják, de a színek javíthatják a közérzetünket. Egy visszafogott szín, egy rikító kabát nem csak divatos, de hatással lehet a hétköznapjainkra is. Divatszínek az idén: Kék, mandarin, szilva, pasztell, piros illetve a különböző virágmintás színek.

 

  • Az idei Ősz kedvenc kabátjai

Az idei ősz középpontjában a vékony, bőrből készült dzsekik, ún. motoros dzsekik állnak. Ez a típus átmenetet képez a blézer és a kabát között, nem melegít túlságosan, viszont se nem, kevés se nem sok, amit a kabát képvisel. Típusát tekintve „felkapod és mész” típushoz tartozik. Bátran állítható, hogy teljes mértékben beletartozik az idei divatba is

  • Milyen a hajviseleted? Ilyen sapkát viselj télen

Hideg időben sapka nélkül lépni az utcára nagyon rossz döntés lehet, hiszen fejbőröd és a hajhagymáid szenvedhetik kárát mindennek. Ezért jó, ha van egy olyan sapkád, mely nem csak az arcformádhoz és a frizurádhoz passzol, de még a trendnek is megfelel. Mi segítünk, milyet érdemes választani idén télen!

- A klasszikus szinte mindenkinek jól áll, legyen rövid vagy hosszú hajad. Kifejezetten jó választás lehet magas homlokkal rendelkezőknek, akiknek nincs frufrujuk.

- Nagyon divatosak idén a turbánszerű sapkák, melyek magasan, homlokot szabadon hagyóan és lentebb húzva is tökéletesen mutatnak, így a legtöbb fejformához és frizurához is jól mutatnak, illetve sokféle öltözködéshez, legyen az sportos vagy hétköznapi, kiváló kiegészítőként szolgálnak.

- Ha nincs frufrud, az ejtett fazon a neked való viselet. Ha hosszú, fokozatosan vágott a hajad, akkor ez a fazon kiváló választás lehet, mert a hajad ívét tökéletesen kiemeli.

- Szűk, tetején ejtett fazon a hosszú vagy félhosszú, egyenesre vasalt hajúak legnagyobb  barátja. 

- A klasszikus visszahajtott változat, a göndör vagy hullámos hajúak legjobb választása, illetve ez a változat a hosszúkás arc ívét megtöri.

  •  5 pulóver, ami a legdivatosabb  viselet lesz idén télen

Ősszel és télen a szürke szín dominál pulóverek tekintetében, illetve sok divatház voksolt idén is a pulóverek mellett; összefoglalva egy szép szürke pulcsi nem maradhat ki a gardróbszekrényünkből.

- A szürke pulóverek mellett nagy divatnak örvend az etno kardigán, ami kicsit úgy néz ki, mint a szőttesek.

- Továbbra is nagyon népszerűek a gombmentes, kicsit maszkulin kardigánok.

- Laza oversized pulóverekkel is találkozhatsz a boltok polcain, illetve a kifutókon is.