5 tipp

5 TIPP: Őszi és téli trend 2014/2015-ben

  1. Laza Kabát:

Az „oversized” ruházat nagy sikernek örvend idén hazánkban, mind kabát, vagy pulóver kategóriában keresünk. 

 

Az idei trendbe ezek a színes, bő típusú kabátok illenek bele, amelyek közül az összes fazon fellelhető volt az idei divatheteken. Divatosságától eltekintve pozitívumként szolgál még, hogy meleg érzetet biztosít a viselője számára a téli hideg ellen is.

  1. „Oversized” felső:

Ez a típusú viselet szuper kényelmes és könnyű. Sokféleképpen kombinálható, egy bő pulóver feldobható egy magassarkúval, valamint ceruzaszoknyával kifejezetten trendi viselet lehet idén ősszel és télen is.

  1. Fekete, a színek királynője:

Mindegy, hogy bő fazon vagy testhez álló, rövid vagy hosszú, a fekete szín világszerte jellemző volt a divatheteken. Különböző textúrákat alkalmazva, kiegészítőkkel feldobva, kifejezetten érdekes és ízléses szetteket alakíthatunk ki.

  1. Poncsó:

A poncsó hol feltűnik, hol eltűnik. Ez a ruhadarab is a praktikus és kényelmes viseletek közé tartozik. A 2014/15-ös divathéten a legkülönfélébb poncsó kreációkkal találkozhattunk, amelyből érdemes ötleteket meríteni az idei divathoz.

  1. Térdnél szaggatott nadrág:

Az idei ruhatáradhoz bátran keresd elő a rég elfelejtett térdnél lyukas gatyádat, mert szükség lehet rá a 2014/15-ös trend követéséhez. Variálhatjuk  elegánsabb felsőrészekkel, sportos pulóverekkel, bakanccsal, illetve magassarkúval, így aztán biztosan illeszkedünk majd az idei őszi/téli trendekhez.