GY.I.K

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan tudok vásárolni a webáruházban?

Vásárlásodhoz először regisztrációra van szükséged! Ezt pillanatok alatt és egyszerűen megteheted a bejelentkezés menüpontnál található "regisztráció" szövegre kattintva. A regisztráció önkéntes, és ingyenes. Adataid megadása után egy aktiváló linket küld az oldal regisztrált email címedre, melyre kattintva regisztrációd azonnal aktiválod, s bejelentkezésed után már rendelést tudsz leadni webáruházunkban illetve bátran böngészhetsz márkás ruha készletünkben!

 

 

Nem kaptam meg az aktiváló linket a regisztrációról. Mit tegyek?

 

Kérlek először győződj meg arról, hogy  postafiókod "spam" menüpontjában  vagy a "kuka” menüpontban sincs az aktiváló link, mert előfordul, hogy levelezőrendszered automatikusan oda helyezi be levelünket. A regisztrációhoz szükséges aktiváló linket pár percen belül meg kell kapnod postafiókodba. Amennyiben ez nem érkezik meg, kérlek küldj egy e-mailt a regisztrált email címedről a markasoutletruha@gmail.com címre, melyben kéred az aktiválást. Amint ez beérkezik hozzánk válasz e-mailt küldünk az aktivációról!

 

 

Honnan tudom meg, melyik a számomra megfelelő méret?

Kérünk próbáld ki a "mérettáblázat" menüpontunkat, s az ott látható mérési tanácsokat, majd mérettáblázatainkat figyelembe véve add le rendelésed! Amennyiben így választasz megfelelő méretet, elkerülhető a méretprobléma!

 

 

Szeretnék vásárolni egy terméket, azonban azt a visszajelzést kapom, hogy "nincs raktáron"!

Mivel cégünk törekszik a vásárlók lehető leggyorsabb  kiszolgálására, így webáruházunkban a kifogyott termékek nem rendelhetőek meg. Mivel egy-egy darabos árukészlettel dolgozunk, előfordulhat, hogy egy ugyanazon terméknél mennyiségileg többel nem rendelkezünk, ez esetben láthatja ezt a feliratot! Ha maga szeretne meggyőződni a készletmennyiségről egy adott terméknél, az ár felett illetve a cikkszám alatt található „készlet információ” név mögött szereplő szám mutatja mega raktári készlet mennyiségét. Ezen számnál magasabb  mennyiség megrendelése nem lehetséges!

 

 

Mi történik, ha a megrendelt termék nem megfelelő méretű?

Abban az esetben, ha a fogyasztó a  kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldi postázási címünkre a terméket, úgy azt szívesen kicseréljük más termékre. Csere esetén javasoljuk, hogy adja le a kívánt cseretermékre megrendelését a webáruházon keresztül, és a rendelése megjegyzés rovatába írja be, hogy csere lesz a visszaküldött termékre. Ebben az esetben automatikusan megvárjuk, amíg megérkezik a visszaküldött termék, és a cseretermékre különbözeti számlát állítunk ki. A számla tehát tartalmazni fogja a cseretermék értékét,  a visszaküldött termék értékének levonását, valamint az ismételt szállítási díjat.