Adatvédelmi nyilatkozat

Adatkezelési nyilatkozat:
 

Adatkezelő:  Solendex Kft.

 

Adószám: 23862962-2-09

 

A markasoutletruha domain néven üzemelő webáruház adatait a Solendex Kft. kezeli. Az adatok megadása az érintett hozzájárulásával történik. Az adatok kezelése megrendelés teljesítése céljából szükségesek, hogy a megrendelések beazonosíthatóak legyenek. A Felhasználók adatainak tárolása a fekete.dima.hu tárhelyen kereshetők vissza.

 

Adatkezelő ügyel a személyes adatok védelméhez fűződő alkotmányos alapjogra, mely szerint mindenki maga rendelkezik személyes adatainak feltárásáról és felhasználásáról.

 

Az adatkezelés időtartama addig tart, még a felhasználó nem kéri adatai törlését. A felhasználónak kötelessége saját adatait, pontos leírással megadni. Amennyiben Felhasználó regisztrációkor nem a pontos saját adatait (például de nem kizárólagosan: harmadik fél adatait) adja meg, akkor az Adatkezelő a Felhasználó regisztrációjának törlésére, a szolgáltatás korlátozására, és/vagy Felhasználóval szembeni kártérítésre jogosult.

 

Felhasználó a Webáruházban történő regisztrációval, avagy a rendelés elküldésével elfogadja és hozzájárul ahhoz, hogy az Eladó a Vevő számára reklámot tartalmazó hírlevelet küldjön. A hírlevél leiratkozás esetén jelezze a webáruház felé a megadott telefonszámon vagy e-mail címen.

 

Az adatkezelő a megadott adatokat 2001. évi CVIII törvény (az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdései) figyelembe vételével kezeli, illetve tárolja. Mindent megtesz azok biztonsága és sérthetetlensége érdekében és azok kezelésekor a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényben (személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló törvény) előírtaknak alapján jár el.